A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Виховний захід на тему "ХТО ВМИРАЄ В БОРОТЬБІ, У СЕРЦЯХ ЖИВЕ НАВІКИ"

Дата: 07.03.2023 11:18
Кількість переглядів: 32

Сьогодні слово "Герой" стали частіше вживати. Ним називають і пожежника, який виніс дитину з палаючої будівлі і вчителя, який дарує свої знання й душевне тепло вихованцям протягом усього життя, і лікаря, і воїна-захисника… Хто ж насправді гідний цього високого звання - Герой? Свою відповідь на дане питання спільно шукали здобувачі освіти групи К-3-4 та їх наставники: Данильчук Олена Петрівна, Шевчук Людмила Володимирівна.

02.03.23 року в ДНЗ "МПЛ" було проведено виховний захід на тему "ХТО ВМИРАЄ В БОРОТЬБІ, У СЕРЦЯХ ЖИВЕ НАВІКИ" з метою вшанувати пам'ять Героїв Небесної Сотні, прищеплювати любов до Батьківщини.

Під час виховної години були використані вправи різного спрямування та інтерактивні ігри, що дають змогу поглибити знання вихованців про воїнів - Захисників, які ціною свого життя відстоюють свободу і незалежність України. Учасники виховного заходу прийшли до спільного висновку, що Героями не народжуються, а ними стають, коли люблять рідну країну, прагнуть бути завзятими і впертими, бо " для вільної людини рабство гірше смерті" (Т.Г.Шевченко).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень