A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

К-2-3

Дата: 18.03.2020 11:10
Кількість переглядів: 263

Теми на опрацювання:

  • Вступ. Характеристика, вибір тематики Кенді бару.
  • Організація проведення Кенді бару
  • Сервірування столу для Кенді бару. Декоративне оформлення Кенді бару.
  • Тема: Асортимент виробів для кенді бару    Тема: Характеристика солодощів для кенді бару. Технологія приготування холодних напоїв для кенді бару
  • Технологія приготування гарячих напоїв для кенді бару.
    - Організація роботи кондитерського цеху.
    - Технологія приготування кондитерських виробів.
    - Технологія приготування пісочного тіста та виробів з нього.
  • Технологія приготування заварного тіста та виробів з нього;
    - Технологія приготування бісквітного тіста.
  •  - Технологія приготування виробів з бісквітного тіста;
    - Технологія приготування масляного бісквіту.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень