К-2-3
Дата: 18.03.2020 11:10
Кількість переглядів: 498
Теми на опрацювання:
- Вступ. Характеристика, вибір тематики Кенді бару.
- Організація проведення Кенді бару
- Сервірування столу для Кенді бару. Декоративне оформлення Кенді бару.
- Тема: Асортимент виробів для кенді бару Тема: Характеристика солодощів для кенді бару. Технологія приготування холодних напоїв для кенді бару
- Технологія приготування гарячих напоїв для кенді бару.
- Організація роботи кондитерського цеху.
- Технологія приготування кондитерських виробів.
- Технологія приготування пісочного тіста та виробів з нього. - Технологія приготування заварного тіста та виробів з нього;
- Технологія приготування бісквітного тіста. - - Технологія приготування виробів з бісквітного тіста;
- Технологія приготування масляного бісквіту.