A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Вступники Житомирщини можуть пройти тренувальний тест з української мови

Дата: 01.03.2023 09:03
Кількість переглядів: 31

Вступники Житомирщини можуть пройти тренувальний тест з української мови. Із демонстраційним варіантом можна ознайомитися на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти. https://bit.ly/3SA2R2J

Виконати блок із 30 завдань демонстраційного варіанту «Українська мова» вступники можуть впродовж години.

У центрі зазначають, що цьогоріч іспит не буде складнішим за традиційне тестування на ЗНО. Як під час проходження демонстраційного тесту, так і під час реального тестування можна вибирати послідовність виконання завдань, змінювати варіант відповіді тощо.

Перед початком виконання центр просить правдиво відповісти на 4 запитання про себе ー це допоможе зібрати важливу для них статистичну інформацію. Нині багато потенційних учасників одночасно використовує тестувальник, тому можливі певні затримки у його роботі. Не хвилюйтеся:  на реальному тестуванні такого не буде, адже кількість одночасних користувачів організатори будуть обмежувати.  Якщо ви не змогли відкрити тестувальника, спробуйте скористатися іншим браузером, а також перевірте налаштування систем безпеки на вашому комп’ютері / планшеті / телефоні.

Увага! Якщо у вас наразі повільний інтернет або немає можливості працювати протягом 60 хвилин за комп’ютером / з планшетом / телефоном –  завантажте файл із демонстраційним варіантом НМТ на свій пристрій, виконайте завдання і звірте свої відповіді з правильними.

Решту тренувальних матеріалів із усіх навчальних предметів обіцяють оприлюднити не пізніше травня.

Інтерфейс запропонованого тестувальника відрізняється від того, який буде на реальному НМТ, однак за структурою, типами завдань, тривалістю їх виконання демонстраційний варіант аналогічний до вступного тесту.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень