A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Ліцейний конкурс фахової майстерності серед здобувачів освіти 3-го курсу з професії «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування»

Дата: 03.03.2023 08:36
Кількість переглядів: 30

2 березня 2023 року у ДНЗ «Малинський професійний ліцей» пройшов ліцейний конкурс (в рамках обласного) фахової майстерності серед здобувачів освіти 3-го курсу з професії «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування». Конкурс проводився з метою пропагування новітніх виробничих технологій, фахової підготовки здобувачів освіти та з метою популяризації робітничих професій.

Конкурс складався з теоретичної та практичної частин. Теоретична частина включала тестові завдання з навчальних модулів та професійних компетентностей з професії. Для виконання роботи практичної частини здобувачі освіти були забезпечені робочими місцями та ознайомлені з правилами охорони праці під час виконання роботи. Здобувачі виконували конкурсне завдання, яке складалося з монтажу електричної схеми запуску та реверсування трифазного асинхронного двигуна з короткозамкненим ротором.

Переможцями конкурсу стали: Сукманов Дмитро - 1 місце; Герасименко Богдан – 2 місце; Філоненко Даніїл – 3 місце.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень