A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Центр професійної кар'єри

Дата: від до Скинути

Екскурсійна поїздка до м. Київ. XVII Міжнародна спеціалізована виставка "Енергетика в промисловості"

Центр розвитку професійної кар'єри))) Екскурсійна поїздка до м. Київ. XVII Міжнародна спеціалізована виставка "Енергетика в промисловості". Міжнародний форум.))) Учні по професії "Електрослюсар (слюсар) черговий та з ремонту устаткування; електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування))) Голова МК Кожара В.Є.)

11:06 08.11.2019

Екскурсійна поїздка до м. Київ. Міжнародна виставка ефективних рішень для агробізнесу

Центр розвитку професійної кар'єри))) Екскурсійна поїздка до м. Київ. Міжнародна виставка ефективних рішень для агробізнесу))) Учні по професії "Тракторист-машиніст с/г в-ва; слюсар з ремонту устаткування; водій автотранспортних засобів))) Майстри в/н Копійка І.П., Тарасенко М.І.

13:06 07.11.2019

Екскурсія на підприємство ТОВ "ВО ПАПІР-МАЛ"

ЦЕНТР РОЗВИТКУ ПРОФЕСІЙНОЇ КАР'ЄРИ))) Екскурсія на підприємство ТОВ "ВО ПАПІР-МАЛ". День відкритих дверей підприємства))) Учні по професії "Тракторист-машиніст с/г в-ва, водій автотранспортних засобів", "Електрослюсар з ремонту устаткування; електромонтер з ремонту електроустаткування)))

13:13 30.10.2019

Тренінг " Сучасні технології пошуку роботи"

30.10.2019р. у групі К-3-8 був проведений тренінг " Сучасні технології пошуку роботи" провідним фахівцем Малинської міської філії Житомирського обласного центру зайнятості Берченко А.О..Учні 3 курсу були ознайомлені з тим, як офіційно працевлаштуватися, що для цього необхідно, які вимоги можуть бути у роботодавця. Центр розвитку професійної кар'єри працює!

13:10 30.10.2019

Зустріч з випускником навчального закладу Гажо Денисом

ЦЕНТР РОЗВИТКУ ПРОФЕСІЙНОЇ КАР'ЄРИ))) Зустріч з випускником навчального закладу Гажо Денисом, який досягнув гарних професійних успіхів працюючи водієм міжнародних перевезень.))) Професія "Тракторист-машиніст с/г виробництва, водій автотранспортних засобів")))

13:16 25.10.2019

Виробнича практика, з елементами дуальної освіти "Кухар.Офіціант"

Центр розвитку професійної кар'єри.)))Виробнича практика, з елементами дуальної освіти. Ресторан "Романс", рестобар " Княжий" м. Малин та кафе "DEL FLORA" м. Буча Київська область.))) Учні групи К-3-8 - професіонали своєї справи.))) Пробні кваліфікаційні роботи.))) Майстри в/н Данильчук О.П., Шевчук Л.В.)))

13:16 27.09.2019

Зустріч з роботодавцем

Зустріч учнів 3 курсу з професії "Тракторист-машиніст с/г виробництва, слюсар, водій автотранспортних засобів" з директором ТОВ "Овочева технологічна компанія" Ковтун П.В.)))

16:44 07.05.2019

День відкритих дверей ліцею

17 квітня в ліцеї був проведений День відкритих дверей ліцею. Учні, що завітали в ліцей відвідали лабораторії та майстерні ліцею, взяли участь в проведених майстер-класах, розглянули професійні виставки та подивились святкову концертну програму. А також пройшли діагностику, що підготували працівники Центру зайнятості населення міста. До ліцею завітали учні Головківської, Слобідської, Гранітнянської, Йосипівської, Чоповицької ЗОШ Малинського р-ну та ЗОШ 3 , ЗОШ 4 м. Малина)))

10:57 17.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень