A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Центр професійної кар'єри

Дата: від до Скинути

Екскурсійні поїздки здобувачів освіти

В рамках Тижня професійної освіти здобувачі освіти ліцею відвідали День відкритих дверей підприємства ТОВ "ВО ПАПІР-МАЛ" , Міжнародну виставка ефективних рішень для агробізнесу в м. Києві та розподільчу підстанцію "Вокзальна" .

11:00 22.10.2021

ДЕНЬ КАР’ЄРИ «Освіта. Робота. Перспектива»

Запрошуємо долучитися до заходу щодо інформування стану зайнятості населення на ринку праці; майстер-класів від професіоналів; популяризації інтерактивних послуг служби зайнятості.

10:18 22.10.2021

МК на теми: "Роль резюме в успішному працевлаштуванні" та "Особливості та секрети успішного проходження співбесіди та онлайн-співбесіди"

Здобувачі освіти ліцею відвідали два МК у формі вебінарів, за участю Малинської міської філії центру зайнятості та ДНЗ "Малинський професійний ліцей" на теми: "Роль резюме в успішному працевлаштуванні" та "Особливості та секрети успішного проходження співбесіди та онлайн-співбесіди". Ознайомилися із секретами оформлення резюме, його структурою, елементами проходження співбесіди та правилами успіху під час телефонної співбесіди для отримання позитивного результату.

11:01 20.10.2021

"Що важливо пам'ятати при влаштуванні на роботу?"

Центр розвитку професійної кар'єри. Продовжуємо працювати дистанційно! Психологічною службою ліцею було надано поради "Що важливо пам'ятати при влаштуванні на роботу?" для випускних груп ліцею в мережі Інтернет на платформі Google Classroom

10:34 13.04.2021

МК "Сучасні джерела пошуку роботи"

     4 листопада 2020р. відбувся МК у формі вебінару на платформі ZOOM за участі Малинської міської філії центру зайнятості та Малинського професійного ліцею на тему:  "Сучасні джерела пошуку роботи". 

15:31 04.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень