A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Учнівське самоврядування

Дата: від до Скинути

Звітно-виборча конференція обласної Ради учнівського самоврядування

ДНЗ "Малинський професійний ліцей", в Житомирі, на звітно-виборчій конференції обласної Ради учнівського самоврядування, серед закладів П(ПТ)О, гідно представляла учениця І курсу групи К-1-13 (професія: "Кухар; офіціант") Тишкевич Тамара. Наша учениця ввійшла до складу обласної ради учнівського самоврядування)))

08:48 15.11.2019

Вибори в УР "Ровесник"

07.11.19. в ліцеї були проведені вибори в УР "Ровесник". Всі представники учнівського самоврядування, від навчальних груп, представили всім присутнім своє портфоліо та захистили проекти "Прогнозую своє завтра". Представляти свій проект в Житомирі серед лідерів учнівського самоврядування області буде учениця І курсу групи К-1-3 - Тишкевич Тамара))) Голова УР ліцею Гордієнко Ірина, голова учпрофспілки Шевчук Л.В.

09:33 07.11.2019

УР "Ровесник"- лідер області!

Учнівське самоврядування ліцею лідирує в області! Бабікова Дар'я була обрана головою учнівського самоврядування ПТНЗ області! Серед всіх кандидатів вона була найкращою та на високому рівні прозвітувала про роботу УР "Ровесник" ДНЗ "Малинський професійний ліцей"

13:48 04.11.2019

День самоврядування в ліцеї

До Дня вчителя учні ліцею підготували справжнє свято: фотозона у стилі : " Сьогодні я - педагог", гарна святкова концертна програма порадували всіх. А найактивніші учасники самоврядування провели лінійку та уроки

10:20 09.10.2019

Екскурсія до Київо-Печерської Лаври

Учнівська профспілка ліцею організувала чудову екскурсію для представників учнівського самоврядування до м. Києва.))) Відвідали Київо-Печерську Лавру: собори та монастир, верхні печери, Велику Дзвіницю та музей мініатюр))) Учні вдячні за екскурсію голові учпрофспілки, майстру в/н Шевчук Л.В.)))

09:35 18.05.2019

Засідання учнівського самоврядування

04.04.19. в ліцеї були проведені вибори голови учнівської профспілкової організації та засідання учнівського самоврядування. Голова УР Бабікова Дар'я прозвітувала про проведену роботу УР за навчальний рік. Голова учнівської профспілкової організації, майстер в/н Башинська В.М., прозвітувала про роботу учпрофспілки. Одноголосно новою головою профспілки учнів ліцею була обрана майстер в/н Шевчук Л.В.))) Попереду багато планів та роботи)))

09:46 04.04.2019

Круглий стіл "Відкритий діалог: сучасна професійна освіта"

12 березня в рамках Тижня Відкритого Уряду України в МОНУ відбувся круглий стіл "Відкритий діалог: сучасна професійна освіта" за участі представників професійної освіти МОНУ та представників учнівського самоврядування закладів професійно-технічної освіти з Житомирської, Одеської, Рівенської, Сумської, Харківської, Чернівецької, Чернігівської та Київської областей України. Житомирську область представляла Бабікова Дар'я - учениця ліцею, голова УР ліцею, голова учнівського самоврядування області. Дар'я піднімала на розгляд питання про підвищення стипендії, отримання статусу студентів та питання щодо ЗНО, а також достойно презентувала роботу УР в області.

09:48 12.03.2019

"Просто хороший день"

27.11.2018 року в ліцеї був "ПРОСТО ХОРОШИЙ ДЕНЬ", який організували та провели лідери учнівської республіки "Ровесник". Учні провели акцію для збору коштів, що підуть на подарунки-миколайчики дітям Потіївської та Вишевицької шкіл-інтернатів. Під час проведення акції можна було посмакувати варениками та смачними пиріжками, які готували учні з майстрами та сфотографуватися біля фотозони, яку створили учні.

14:19 14.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень