A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Тренінг «Впровадження Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи з протидії торгівлі людьми в Житомирській області»

Дата: 17.01.2024 12:57
Кількість переглядів: 15

Сьогодні для працівників соціальної сфери, представників старостинських округів, працівників, в чиї обов’язки входить соціальний супровід, робота з населенням, представниками ГО «Жіночий інформаційно-консультативний центр» був проведений тренінг «Впровадження Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи з протидії торгівлі людьми в Житомирській області».

Присутні ознайомилися з діючими юридичними документами (постановами, законами), що супроводжують порядок дій при зверненні постраждалих, надання різних видів допомоги постраждалим та як визначити, що особа є потерпілою і потребує допомоги.

Окрему увагу було приділено психічному здоров’ю як важливій складовій загального стану людини, розглянуто морально-етичні принципи роботи з постраждалими, надано рекомендації щодо взаємодії та психологічної підтримки такій категорії населення.

У разі необхідності жителі громади можуть звернутися до представників ГО за телефоном: +380 96 456 5556, або звернутися до Національної гарячої лінії з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів безкоштовно і конфіденційно щодня з 8.00 до 20.00 за телефоном: 527 або 0800505501.

Також звернення можна надіслати до Національної гарячої лінії з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та гендерної дискримінації ГО "Ла Стада" за номером: 0800500335. Працює також за цим напрямком Урядова "гаряча лінія" 1545.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень