Навчання майстер-тренерів в рамках стратегії реформи шкільного харчування
Дата: 27.08.2024 12:15
Кількість переглядів: 20
Навчання майстер-тренерів в рамках стратегії реформи шкільного харчування!
З 19 по 23 серпня 2024 року у рамках швейцарсько-українського проєкту DECIDE, за підтримки ГО «Асоціація громадського харчування» та ГО «Cult Food» на базі Кулінарного хабу Державного професійно-технічного закладу освіти "Бориспільський професійний ліцей" проходили навчальні заходи для майстрів виробничого навчання – тренерів центрів підвищення кваліфікації кухарів (кулінарних хабів).
Проєкт реалізується в рамках стратегії реформи шкільного харчування першої леді Олени Зеленської.
Людмила Шевчук, майстриня виробничого навчання ДНЗ "Малинський професійний ліцей" успішно пройшла теоретичне онлайн-навчання та стала учасницею Всеукраїнських практичних тренінгів для підвищення кваліфікації майстрів-тренерів з організації шкільного харчування.